Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiderült a titok, miért különleges a "0" vércsoport

2021. 03. 28. 19:10:55
Kiderült a titok, miért különleges a "0" vércsoport Ahogyan természetünk és személyiségünk, úgy a vércsoportunk is különbözhet. A legutóbb végzett kutatás adatai szerint azonban azok az emberek, akik "0"-vércsoporttal rendelkeznek mégis különlegesebbek másoknál. Hogy miért? Eláruljuk!

Kiderült a titok: miért olyan különleges minden 0-ás vércsoportú ember? Te is az vagy?

A történelemben azoknak a meghatározó alakoknak volt ilyen vércsoportja, akik ravasz, “agresszív ragadozóként” éltek. Azok az emberek, akik ma ilyen vércsoporttal rendelkeznek meghatározó szerepet töltenek be a társadalomban a mai napig. A vezetés és az energia, valamint az a tulajdonságuk, hogy egyszerre több dologra képesek koncentrálni különlegessé teszi őket. Ugyanakkor amikor stressz alatt állnak dühössé, hiperaktívvá és impulzívvá válhatnak.

Nagy figyelmet kellene fordítaniuk a táplálkozásra, a testmozgásra, mert az egészségtelen szokások növelik a stressz szintjét, érzékennyé teszik őket különböző betegségekre és nagy kockázat alakulhat ki a pajzsmirigy problémákra vagy az elhízásra. Hosszú élet jellemzi őket, boldog öregkort élnek meg. Bár mindenkinek ajánlott a rendszeres testmozgás, a 0 vércsoportú embereknek különösen, a tudományos eredmények ugyanis azt igazolják, hogy csak így őrizhetik meg egészségük stabilitását. A rendszeres, heti 3-4 alkalommal történő bármilyen testmozgás szakértők ajánlják.

A 0 vércsoportú emberek számára kerülni kell a túlzott pénz hajszolást, mert képesek a pénz csapdájába esni, ami teljesen felőrölheti őket mind lelkileg, mind fizikailag. Nagyon nagy lelkűek másokkal szemben, néha talán túlságosan is, azonban mégis tudják hol a határ, ha a saját vagyonuk van veszélyben.

A legjobb feltöltődés és pihenés számukra egy kettesben eltöltött hétvége vagy nyaralás, ahol a romantika és a relaxálás együtt tölti fel őket energiával.

A gyomorsav szintjük eléggé magas, sokkal nagyobb értékeket mutat, mint más vércsoportúaké, gyakran hajlamosak lehetnek a gyomorfekély kialakulására.

Japánban ez a vércsoport már régóta különleges személyiséget mutat, a legtöbb állás interjún például külön rákérdeznek a vércsoportra. Ez azért van, mert ebben az országban a 0 vércsoportú embereket felelős, elkötelezett, szervezett, koncentrált, lelkiismeretes és praktikus személyiségként tartják számon. Úgy vélik, sokkal jobban tudnak orientálódni, mint mások.

A stressz képes túlzott haragot és mély érzelmeket kiváltani belőlük, ez legtöbbször akkor fordul elő, ha túlságosan fáradtak, depressziósak vagy egyszerűen unatkoznak. A szerencsejátékokban és más dolgokban keresik az izgalmat, a kockázatvállalást és az adrenalint. Kerülniük kellene a koffeint és az alkoholt, mert más emberekkel ellentétben náluk sokkal magasabb káros hatásokat okozhat.

A kutatások és tapasztalások eredményeit felhasználva fejlesztette ki a CaliVita International cég az Európában ma is a legkorszerűbbnek tekinthető vércsoport specifikus multivitamin és gyógynövény összetevőkből álló készítményét.

Ezek a készítmények, amellett, hogy mint minden más multivitamin tartalmazzák a szervezet számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, azok mennyiségénél figyelembe veszi az egyes vércsoport igényeit is, sőt mindezek mellett tartalmazza azokat a gyógynövényeket, amelyek az adott vércsoportban leggyakrabban előforduló betegségek megelőzését segítik. Mindezek miatt a vércsoport specifikus étrend-kiegészítők fogyasztása a hagyományos étrend, illetve a vércsoport-specifikus táplálkozás betartása mellett egyaránt hasznos és kívánatos.

 

Ismerd meg ezt a természetes hatóanyagokat tartalmazó specifikus multivitamint! Kattints a nagy PIROS gommbra!

 

NAGY PIROS GOMB VAGYOK

 

Milyen csodákat és titkokat rejthet a vércsoportod? Tudd meg most!

 

EZ IS FONTOS LEHET!

Egészséged megóvása

"A" VÉRCSOPORTÚ EMBEREK A "VEGETERIÁNUS" >>>

"B" VÉRCSOPURTÚ EMBEREK A "TEJES EMBER" >>>

"AB" VÉRCSOPORTÚ EMBEREK A "MINDENEVŐ" >>>

"0" VÉRCSOPORTÚ EMBEREK AZ "ÖRÖK VADÁSZ" >>>

MÉG TÖBB BLOG BEJEGYZÉS >>>

Tartalomhoz tartozó még több információ: Immunvédelem Táplálkozás Vitaminok

Keresés