Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Valódi szabadság ...

Valódi szabadság ...

Üdvözlünk a Minőségi Élet világában!

Szívből örülünk, hogy ránk találtál. Ez azt jelenti számunkra, hogy nyitott vagy az új lehetőségekre, és kész vagy változtatni, legyen szó akár az egészségedről, akár az életszínvonaladról. Bármi is legyen a motivációd, bízunk benne, hogy velünk Te is egy nagy lépést teszel a Minőségi Élet felé.

Ahhoz, hogy megismerd a lehetőségeidet és kedvezményesen vásárolhass, nem kell mást tenned, mint:

1. Klubtaggá válni. Ehhez nem kell mást tenned, mint legalább 21.000 Ft értékben termékeket kiválasztanod és elindítani a vásárlásod. Ezt követően egy munkatársunk keresni fog és felajánlja a klubtagsági lehetőséget, amelyet követően azonnal megkapod a 25% kedvezményt és Klubtagsági kártyádat. Így már az első vásárlásod alkalmával kedvezményesen vásárolhatsz. Amennyiben segítségre szorulsz, vagy kérdésed merülne fel, írj nekünk az info@ujfold.com e-mail címen.

2. A munkatársunkkal történő egyeztetést követően kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, az e-mailben megtalálod a tagkódod, a jelszavad, amikkel használni tudod online szolgáltatásainkat és a webshopot. Őrizd meg ezeket az adatokat, mert a későbbiekben ezekkel tudod azonosítani magad és a klubtagoknak járó kedvezményeket kihasználni.

3. Klubtagság esetén termékeinket megvásárolhatod online, az üzleteinkben, illetve megrendelésed leadhatod az alábbi elérhetőségeken: Telefon: +36-30-958-0050

E-mail: ugyfelszolgalat@ujfold.com

4. Nálunk Te döntesz! Vagy csak fogyasztod termékeinket, vagy emellett belevágsz egy összefogásra és etikus üzleti magatartásra épülő vállalkozásba is.

  • Ha csak termékfogyasztó szeretnél lenni, kiskereskedelmi áron bármikor, regisztráció után hálózati áron 25% kedvezménnyel rendelhetsz terméket.
  • Ha élsz az általunk kínált független vállalkozás lehetőségével, akkor elkészítsük számodra a neked megfelelő üzleti tervet (megbeszélés alapján lehetséges személyes találkozó). Kérdés esetén írj nekünk az ugyfelszolgalat@ujfol.com e-mail címre és munkatársaink készséggel segítenek.

Indulj el velünk a Minőségi Élet felé vezető úton, csatlakozz csapatunkhoz!

Keresés