Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Minőség és biztonság

Az étrend-kiegészítők fogyasztása a modern életvitel hasznos és fontos része. Nem mindegy azonban, milyen minőséget és összetételt választasz.

Szigorú minőségi ellenőrzés

A CaliVita International mindig arra törekszik, hogy fogyasztóinak a legjobbat nyújtsa. Ez számunkra nemcsak azt jelenti, hogy fejlesztéseink irányát te igényeid határozzák meg, de azt is, hogy világszerte több mint 3000 tapasztalt és elszánt szakember dolgozik fáradhatatlanul azon, hogy termékeinket a legújabb orvos-kutatási eredményeken alapulva fejlesszük.

Szakértőink a termék megszületésétől kezdve a fogyasztóig való eljutásáig őrködnek a minőség és az ellenőrzés felett, miközben olyan információs anyagokkal látnak el téged, amiből széleskörűen tájékozódhatsz a tradicionális gyógyászatról és a tudomány legfrissebb eredményeiről.

Készítményeink hosszú utat járnak be és többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, amíg az alapanyagokból elkészül a termék. Az évi 12 000 teszt biztosítja, hogy a több mint 500 hatóanyag valóban tisztán és csúcsminőségben kerüljön a piacra.

Folyamatos felülvizsgálat

Készítményeink túlnyomó többsége az USA-ban készül gyógyszergyári körülmények között. Előállításuk a cGMP a mindenkori helyes gyártási gyakorlat (current Good Manufacturing Practices, cGMP) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik.

A cGMP egy magas szintű, átfogó és szigorú elvárásokat támasztó norma, melynek karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a U.S. Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik. Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.

A cGMP-trendszeresen aktualizálják és a legfrissebb kutatási eredményeknek megfelelően továbbfejlesztik. Minden egyes alapanyagtétel tesztelését előírja, és hasonlóképpen megköveteli a késztermékek kivétel nélküli ellenőrzését is a gyártási folyamat minden egyes szakaszában.

Keresés