Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Immunerősítés 50 év felett

2020. 11. 22. 21:13:58
Immunerősítés 50 év felett

Az idősödő szervezetnek a fiatallal szemben egészen más és sokkal komolyabb védelemre, támogatásra van szüksége annak érdekében, hogy a betegségekkel szembeni harcban minél eredményesebb lehessen.

Nehezebben épülsz fel egy megfázásból, mint néhány évtizede? Gyakrabban szembesülsz fájdalmakkal, gyengeséggel, fáradékonysággal? Az évek múlása ellen nincs orvosság, viszont életmódoddal sokat tehetsz annak érdekében, hogy 50 felett is energikusnak érezd magad, és a betegségek is elkerüljenek – vagy legalábbis hamarabb túljuss azokon.

 Az életkor előrehaladtával számos változás áll be életünkben és szervezetünkben egyaránt.

Nem kell azonban megijedni, idős korban is van lehetőség az immunrendszerünk megfelelő támogatására, a titok mindössze annyi, hogy életkorunknak megfelelő módon tegyük mindezt. Fontos szem előtt tartani az életkorunkat és az ahhoz leginkább illő segítséget megadni az immunvédelemhez. Véleményünk szerint ebben is érdemes a természetes megoldásokra hagyatkozni.

 A fáradtság, gyengeség, esetleges étvágytalanság egyaránt következménye lehet a legyengült szervezetnek, ezek egy sor betegség tüneteit is jelenthetik. Fontos, hogy a különféle betegségeket időben felismerjük és lépjünk közbe, hogy ne terheljük tovább az egyébként is érzékeny szervezetet. Nem csak a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő kombinációjára, de azok mennyiségére is érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

 Lássuk, mit is tehetünk az immunrendszerünk erősítése érdekében 50 éves kor felett!

1. C VITAMIN FOGYASZTÁSA

A C vitamin minden immunerősítés alapja. Már Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas magyar orvos is hangsúlyozta a C vitamin (aszkorbinsav) kedvező hatását az emberi szervezetre. Felesége, Marcia Szent-Györgyi a mai napig jelentős mértékű, 4000 mg C vitamin fogyasztásával segíti egészsége megőrzését, melyet betegség esetén akár 8-9000 mg-ra is felemel.

A C vitamin amellett, hogy az immunrendszer védelméhez megfelelően járul hozzá, számos anyagcsere folyamatban is jelentős szereppel bír. Bár minden életkorban fontos a megfelelő mennyiségű C vitamin fogyasztása, érdemes annak napi adagját az évek előrehaladtával emelni.

Ahogyan sok más vitaminra és ásványi anyagra, úgy a C vitaminra is igaz, hogy célszerű természetes forrásból biztosítani azt szervezetünk számára. Mivel szervezetünk nem képes önállóan előállítani ezt a vitamint, ezért kívülről történő pótlásának hatalmas jelentősége van. Több ezer mg aszkorbinsav természetes úton történő bevitele (például zöldségekkel vagy gyümölcsökkel) nem egyszerű, ezért táplálékkiegészítők alkalmazásával további egységekkel tudjuk kielégíteni az egyre növekvő igényünket.

 

Tudj meg többet erről a természetes hatóanyagról KATTINTS A NAGY PIROS GOMBRA!

 NAGY PIROS GOMB VAGYOK

 

2. D VITAMIN BIZTOSÍTÁSA SZERVEZETÜNK SZÁMÁRA

A D vitamin szintén mindenki számára létfontosságú. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az azonnali jobb közérzeti a napsütés és a jó idő beköszöntével. A nap ugyanis természetes módon tölti fel szervezetünk D vitamin készletét. A D vitaminra nagy szükségünk van minden életkorban, hiszen segítségünkre szolgál az egészségért folytatott harcban. Sok területen támogatja szervezetünket, ideértve a csontok és ízületek védelmét, különféle autoimmun betegségek kezelését, valamint a cukorbetegséggel szemben is eredményesen bevethető.

A szervezetünk azonban minden jó tulajdonsága ellenére magától nem képes előállítani, ezért valamilyen módon ennek pótlásáról is gondoskodnunk szükséges.

 

Tudj meg többet erről a természetes hatóanyagról KATTINTS A NAGY PIROS GOMBRA!

 NAGY PIROS GOMB VAGYOK

 

3. ÁSVÁNYIANYAGOK, NYOMELEMEK, ANTIOXIDÁNSOK

  Az 50 év felettiek számára speciálisan összeállított multivitaminra van szükség. Ezeknek a speciálisan összeállított táplálékkiegészítőknek tartalmaznia kell ásványi anyagokat, nyomelemeketl, antioxidánsokat, bioflavonoidokat és olyan növényi kivonatokat, mint Pl.:  a Ginkgo biloba, a szőlőmag és a fenyőkéreg. Ezek a növényi kivonatok az immunrendszer támogatása mellett a teljesítőképesség változatlan fenntartásához és a testi-szellemi frissesség megőrzéséhez nyújtanak célzott segítséget.

 A gyakori testmozgás is kedvezően hat egészségünkre, így érdemes lehetőség szerint minél többet a szabadban tartózkodni idősebb életkorban is, még abban az esetben is, ha mozgás lassú sétát jelent.

 Az immunrendszer erősítése érdekében érdemes változatosan táplálkozni, hogy szervezetünk hozzájusson a megfelelő nyomelemekhez, de a rendszeres mozgás, a káros szenvedélyek elhagyása és a stressz csökkentése is pozitív hatással van immunrendszerünkre.

Tudj meg többet erről a természetes hatóanyagról KATTINTS A NAGY PIROS GOMBRA!

 NAGY PIROS GOMB VAGYOK

 

IMMUNERŐSÍTÉS FELSŐ FOKON 3 készítmény 1 csomagban NAPI 156 Ft-ért

Tudj meg többet ezekről a természetes hatóanyagokról KATTINTS A NAGY PIROS GOMBRA!

 NAGY PIROS GOMB VAGYOK

 

EZ IS FONTOS LEHET!

Egészséged megóvása

C VITAMIN FORRÁS TÉLEN >>>

IMMUNERŐSÍTÉS 50 ÉV FELETT >>>

IMMUNERŐSÍTŐ GYÓGYNÖVÉNYEK >>>

STRESSZ ELLENI GYÓGYNÖVÉNYEK >>>

MÉG TÖBB BLOG BEJEGYZÉS >>>

Tartalomhoz tartozó még több információ: Immunvédelem

Keresés