Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Klorofill méregtelenítő és lúgosító hatása

Klorofill méregtelenítő és lúgosító hatása

A klorofill elsősorban kiváló méregtelenítő, semlegesíti azokat a nehézfémeket és méreganyagokat melyek megnehezítik a máj munkáját… Erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságú, elősegíti a vérképzést, a sejteket pedig ellátja oxigénnel…

Mi a klorofill és hogyan hat?

A klorofill a növények zöld színanyaga, amit a fotoszintézis során állítanak elő. Rendkívül értékes hatóanyag, amit külsőleg kozmetikai termékekben, belsőleg pedig bizonyos zöldségek és étrendkiegészítők formájában vehetsz magadhoz.

A klorofill mindkét formában hatásos, ám belsőleg fogyasztva jócskán megduplázhatod a szervezetre gyakorolt jótékony hatásait. Elsősorban kiváló méregtelenítő, semlegesíti azokat a nehézfémeket és méreganyagokat melyek megnehezítik a máj munkáját. Mindezt úgy teszi, hogy azokat sókká alakítja, így elősegítve könnyebb ürülésüket a bélrendszeren keresztül.

Erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságú, elősegíti a vérképzést, a sejteket pedig ellátja oxigénnel. Számos antioxidáns anyagot tartalmaz, amik védik a sejteket és elősegítik azok folyamatos regenerációját. Ha rendszeresen fogyasztasz klorofill tartalmú zöldségeket, nagyon sokat teszel a fiatalság megőrzéséért, mind külsőleg, mind belsőleg. Ezen kívül a pattanással küzdőknek is ajánlott rendszeres fogyasztása, hiszen szépen elbánik a zavaró bőrhibákkal.

3+1 DOLOG AMIT TUDNOD KELL!!

1. A hatékony készítmények nem csupán a növények szárított porát tartalmazzák

A hatékonyság érdekében közvetlenül tartalmazza a hatóanyagot, azaz a klorofillt. Sőt, a legjobb eredményeket akkor tapasztalhatjuk meg, ha a választott készítményünk nem is zsírban oldódó klorofillt, hanem víz-oldékony klorofillint tartalmaz. Ilyen vízben oldódó klorofillint tartalmaz a lucernából kivont Liquid Chlorophyll termék.

2. A lucernát évszázadok óta használják általános állapot javító és fiatalító szerként. A tapasztalatok alapján a közép-keleti kultúrákban elnevezték „minden ételek atyjának”. Lótakarmányként is használták, mert úgy tartották, hogy különleges gyorsaságot és erőt ad lovaiknak. A modern orvos tudomány is felfigyelt a lucernára, és mára már az egyik legtöbbet tanulmányozott növény.

3. Rendkívül erős lúgosító és méregtelenítő hatás

A klorofillt már a 40-es, 50-es évek óta használják helyi kezelésként nehezen gyógyuló sérüléseknél, hogy csökkentse gyulladást és a kellemetlen szagokat, valamint hogy gyorsítsa a sebgyógyulást. Az elmúlt évek legfontosabb tapasztalata azonban az, hogy a klorofill rendkívül erős lúgosító és méregtelenítő hatást fejt ki a szervezetben. Jó hatással van az emésztőrendszerre, és segíti a szervezet salakanyagokat kiválasztó és semlegesítő folyamatait.

3+1 Nagyon fontos emésztőrendszerünk tisztasága

A vastagbél ugyanis szervezetünk szennyvízcsatornája, és az ő feladata például a nyirok rendszer méreganyagokkal teli (baktériumok, vírusok, szövettörmelékek) nyálkájának eltávolítása. Ha a nyirokrendszer túlságosan megtelik nyálkás anyagokkal, olyan feszültség keletkezik, melyet egész testünkben érzünk. Kezdetben izomfeszülés jelentkezik, mely a feszültség növekedésével egyre fájdalmasabbá válik. A láz egyik funkciója éppen a nyiroknyálka hígítása, miáltal az könnyebben átfolyik a vastagbél falán.

Ha nem tudja eltávolítani a vastagbél a folyadékot, mert túlterhelt, akkor a máj próbálja meg ellátni ezt a feladatot. A máj által felvett mérgek az epe részeként ürülnek ki. Ám ha az epefolyás túlzottá válik, visszafolyik a gyomorba, ahol hányingert okoz. Ezért esznek az állatok füvet, ha hányingerük van, mivel ösztönösen tudják, hogy a fűfélék nyiroktisztítók.

Tehát, ha nem tisztítjuk és méregtelenítjük rendszeresen az emésztő rendszerünket, akkor rengeteg eltávolításra váró méreganyaggal egész egyszerűen visszamérgezzük magunkat!

Lucerna

Talán egyetlen más zöldségféle vagy gyümölcs sem tartalmaz annyi vitamint és ásványi sót, mint a lucerna.

A hagyományok szerint először az arabok fedezték fel a lucernát úgy kétezer évvel ezelőtt, s minden élelem atyjának nevezték. Az újabb felfedezés az újkorra tehető.

Folyékony segítség lehet(a lucerna leve)

A Liquid Chlorophyll elősegíti a máj, az epe, a vastagbél, a teljes emésztő rendszer, a nyirokrendszer (nyirokvezetékek, nyirokcsomók), a légző szerveink (tüdő, légcsövek, orr, orrüreg, torok), a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték-, könny- és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.

Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy azokat a régóta elraktározott és zsírral körbevett savas melléktermékeket, nehézfémeket, toxinokat is feloldja, és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerűbb méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel nem tudnánk megszabadulni.

A Liquid Chlorophyll javítja az emésztést, csökkenti a gyulladásokat, megszünteti a kellemetlen testszagot és rossz leheletet. Gyorsítja a sebgyógyulást, enyhíti a gyomorfekélyt és segíti a normál bélmozgást. Javítja az immunválaszt, így rendszeres alkalmazásával, erősebb, ellenállóbb szervezetre tehetünk szert.

Különleges vízben oldódó klorofillin hatóanyaga miatt a felszívódása rendkívül jó, így nagyon gazdaságos az alkalmazása. Naponta 1-2 teáskanál elég a lúgosító és méregtelenítő hatás eléréséhez. Így egyetlen üveg 45-90 napra elegendő.

A Liquid Chlorophylles méregtelenítő kúrát érdemes évente legalább kétszer megismételni, ha pedig lúgosításra szeretné használni, akkor az elsavasodás mértékétől függően még gyakrabban is használhatja.

EZ IS FONTOS LEHET!

Egészséged megóvása

TALP-TAPASZ TERMÉSZETES MÉREGTELENÍTÉS >>>

MÉREGTELENÍTŐ ALAPKÚRA A YUCCÁVAL >>>

IMMUNERŐSÍTŐ GYÓGYNÖVÉNYEK >>>

STRESSZ ELLENI GYÓGYNÖVÉNYEK >>>

MÉG TÖBB BLOG BEJEGYZÉS >>>

Tartalomhoz tartozó még több információ: Méregtelenítés Stressz Táplálkozás

Keresés