Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mi a biorezonancia?

Mi a biorezonancia?

Mi is az a biorezonancia és mire jó?

Biorezonancia, Quantum Biofeedback, az egészségmegőrzés, stressz mentesítés, regeneráció, valamint a test-lélek harmonizálásának lehetősége.

Új BioHarmonex 4.0 otthoni mágneses biorezonancia készülék

A mágneses biorezonancia egyre szélesebb körben ismert és használt diagnosztikai és kezelési mód. Egyre több Gyógycentrumban használnak professzionális biorezonancia készüléket a hozzájuk látogatók kórképének felállítására, és a kórok kezelésére is. 

A diagnózishoz, tehát a probléma megállapításához szükség van professzionális, szakember által kezelhető mágneses biorezonancia gépre, viszont a kezelés megvalósítható a BioHarmonex biorezonancia készülékkel is. Ez a kicsi, viszonylag olcsó, hordozható, egyszerűen és biztonságosan kezelhető készüléket bármikor használhatja a család. Így a biorezonanciás kezelés díját nem kell fizetni.

Bioharmonex 4.0

A CaliVita nemzetközi hírű kutatók segítségével fejlesztette ki és Németországban gyártja a BioHarmonex biorezonancia készüléket.

A BioHarmonex mellékhatások nélkül erősíti a test élettani funkcióit. Képes újraéleszteni a lezárt biológiai információs csatornákat, így helyreállítja a kóros folyamatokat. Egyszerűen kezelhető, így Ön is kockázatok és mellékhatások nélkül használhatja nap mint nap saját otthonában biorezonanciás kezelésre.

Mit mondanak a BioHarmonex otthoni mágneses biorezonancia készülékről a felhasználók?

„Nagyon sokat használjuk a készüléket. Egész éjszaka megy a hálószobánkban, (ő a harmadik személy az ágyban) a szervóra szerint be van állítva és a reggeli ébredésig lefut 5-6 program. Nagyon jól alszunk, kipihenve ébredünk. Sok programról van nagyon sok tapasztalatunk, ezt a terméktapasztalatokban olvashatod. Csak ajánlani tudom! Ildikó Makóról

 „A nyirokméregtelenítés egy hosszabb és nehezebb méregtelenítés számomra. Ülő munkát végzek, s ezért is kell sokszor méregtelenítenem. Mióta használom a Biorarmonexet ez sokkal egyszerűbb és könnyebb feladat számomra. A nyirok a máj és a méregtelenítő programok használatával megoldom ezt a kérdést és nem kell drága gyógynövényeket vennem, csak bealító, szervóra szerint és nekem már csak az a feladatom, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyak.” Virág

„Nagyon sokat küzdöttem a menstruációs görcsökkel. A bioharmonex hormon programjának használata azonban segített ezen. Rendszeresen használom.  Először csak a fájdalmat csökkentettem, de a hormon program rendszeres használatát követően a görcseim is megszűntek. Ma már nem aggódok, hogy be tudok-e menni, dolgozni ezeken a nehéz napokon.” Kata

A mágneses biorezonancia alapjai:

A mágneses biorezonancia során a BioHarmonex a test sejtjeivel rendkívül kis amplitúdójú elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

A káros környezeti hatások miatt az emberi test sokszor nem megfelelő utasításokat ad a sejteknek, amelyek így nem tudják megfelelően végezni a feladataikat. A biokémiai folyamatok egyensúlyának a test megbetegedésének első lépcsőfoka lehet, ezért az információáramlás helyreállítása az első lépés lehet az egészséges élet felé.

A biorezonanciás kezeléssel a test újratanítható azokra a funkciókra, amelyeket korábban hibátlanul végrehajtott. Ez a betegségek megelőzésének természetes és holisztikus formája.

A BioHarmonex biorezonancia készülékkel az egészség megőrzése az Ön számára is elérhetővé válik, minden nap, a saját otthonában és minden családtagja számára!

A sokoldalú biorezonancia készülék: a BioHarmonex

A test elektromágneses vezérlő folyamataiba képes beavatkozni a BioHarmonex biorezonancia készülék közvetített jelekkel, így különböző problémákra különböző kezelésre van lehetőség.

A BioHarmonex olyan biorezonanciás gép, amely nagyon alacsony amplitúdójú, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki. Ennek a biorezonanciás sugárzásnak a frekvenciája 1 Hz és 100 kHz között van. A többféle frekvencia több biológiai ablakot nyit meg, így rendkívül hatékony.

A BioHarmonex biorezonanciás gép olyan információs csatornákon sugároz, amelyeken a test kommunikációja is folyik. A készülékben található 25 program egy-egy adott testrészhez, vagy a szervezet funkciójához hozzájáruló sejtszintű elektromágneses tevékenységnek felel meg.

A különböző biorezonanciás programok egyrészről a megelőzést, másrészt az egész test kiegyensúlyozását szolgálják. Segítik a test újjászületését, fokozzák az immunrendszer működését, támogatják az anyagcsere folyamatokat, fokozzák a csont felépülését, javítják a szív érrendszer működését.

A Bioharmonex 4.0 színhatásokkal fokozza a kezelés hatásosságát

BioHarmonex 4.0 biorezonancia gép az egész családnak...

A BioHarmonex biorezonancia készülék 25 programot kínál, amelyek minden korosztály igényeit lefedi 0-200 éves korig.

Vannak olyan biorezonancia készülékek, amelyek ugyan sok programot képesek futtatni, de azokat egyenként kell feltölteni és elindítani. A BioHarmonex biorezonancia készülék azonban a különböző szervrendszereknek megfelelő programokat kínál, Önnek nincs szüksége semmilyen műszaki manipulációra.

A BioHarmonex mágneses biorezonancia készülék minden programja 12-18 alprogramot foglal magában. Ennek az egyszerűsítésnek köszönhetően a BioHarmonexet lényegesen könnyebben tudja használni, mint más biorezonancia gépeket.

Ez a készülék kimondottan otthoni használatra készült, így kezelése nem teszi szükségessé természetgyógyászati ismereteket vagy valamilyen más képzést.

A test önszabályozó és alkalmazkodási folyamatainak javulása már pár használat után bárki részére érezhető.

A BioHarmonex biorezonancia gép programjairól ITT >>> olvashatsz!

 

Keresés